Nieuws

Komt online Career Mode naar EA SPORTS FC?

Komt online Career Mode naar EA SPORTS FC?

Online Career Mode komt mogelijk naar EA SPORTS FC, zo meldt de website dexerto.com. In een interview met de ontwikkelaars van FIFA 23 wordt duidelijk gemaakt dat een online feature binnen de game modus wordt overwogen.

Gisteren werd duidelijk dat een online feature binnen FIFA 23 Career Mode ontbreekt. Dit leidde tot teleurstelling bij sommige fans. 'Online Career Mode' is immers al lang onderwerp van gesprek binnen de community.

Hoewel de veelgevraagde game modus in FIFA 23 nog ontbreekt, gloort er hoop aan de horizon. De ontwikkelaars hebben tijdens het interview aangegeven op de hoogte te zijn van de wensen van de fans. FIFA, en vanaf volgend jaar EA SPORTS FC, wordt jaarlijks uitgegeven. Daarom moeten de ontwikkelaars, zo laten zij in het interview weten, selectief zijn in het uitwerken van de ideeën.

Een jaar geleden verwees EA Sports in een vacature al naar de eventuele komst van de online feature. De aanstaande Online Software Engineer zou zich immers bezig gaan houden met online Career Mode, FIFA Ultimate Team en andere online game modi.

Ondanks het ontbreken van de online feature bevat FIFA 23 Career Mode wel een aantal andere nieuwe functionaliteiten. Playable highlights, player personality en transfer analist moeten de game modus meer diepgang moeten geven.

FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september uitgebracht. Het nieuwe voetbalspel is voor alle gangbare platormen beschikbaar. Volgend jaar, in 2023, scheiden de wegen van EA Sports en de voetbalbond FIFA. De ontwikkelaar brengt vanaf dat moment voetbalgames uit onder de naam EA SPORTS FC.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.