Nieuws

Dit is het volledige FIFA 23 Out of Position team

Dit is het volledige FIFA 23 Out of Position team

Het tweede FIFA 23 Rulebreakers team zit niet langer in packs en dus mogen we ons opmaken voor weer een nieuwe promo: Out of Position. Nadat er eerder al een aantal spelers naar buiten kwamen, heeft EA Sports nu gehele Out of Position team bekend gemaakt. Salah, Cancelo en Hernandez zijn de beste spelers van de vierde promo van FIFA 23 Ultimate Team.

Tijdens de Out of Position promo krijgen spelers een kaart met compleet nieuwe posities. Zo kan Salah nu in de spits, op CF en LW gebruikt worden en Dumfries op CB en CDM. Naast de posities, zijn ook de statistieken aangepast zodat elke speler goed uit de voeten kan op zijn nieuwe plek op het veld.

Embedded content: https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/1586040190908436480

Mohamed Salah is de beste Out of Position speler

De Egyptische vedette Mohamed Salah heeft is beste Out of Position speler. De aanvaller van Liverpool heeft een rating van maar liefst 92 gekregen en stijgt daarmee net boven spelers als Cancelo, Hernandez en James uit.

Dit is de volledige lijst met spelers:

Salah - 92 ST
Cancelo - 90 CM
Hernandez - 89 LW
James - 88 RW
Fred - 87 LM
Chiesa - 87 RW
Perisic - 86 CAM
Fofana - 86 CB
Dumfries - 84 RB
Suso - 84 CM
Mazraoui - 84 RM
Toure - 83 ST

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan onze artikelen met handige tips, de beste controller settings en de beste opstellingen in FIFA 23.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann