Nieuws

Team Gullit voegt 14-jarig FIFA-talent Thijs Dame toe aan selectie

Team Gullit voegt 14-jarig FIFA-talent Thijs Dame toe aan selectie

Het 14-jarige FIFA-talent Thijs Dame heeft vandaag een tweejarig contract getekend bij Team Gullit. Dat betekent dat Team Gullit Dame vanaf nu gaat trainen, coachen en begeleiden op het gebied van management, social media en het combineren van school en gamen.

Team Gullit heeft de 14-jarige Thijs Dame toegevoegd aan zijn FIFA-academy. De jonge Naaldwijker heeft een tweejarig contract ondertekend bij de organisatie en wordt daarmee beloond voor zijn goede prestaties op FIFA 20. Team Gullit hield Dame al een tijdje in de gaten nadat hij zich had aangemeld voor de Team Gullit-community. Team Gullit-coach Timo "LegendFrod" Maartense was dan ook zeer te spreken over de toevoeging van Dame aan de selectie: "Wij hadden Thijs al een tijdje op de radar. Hij is jong, steekt veel tijd in FIFA en is bewust bezig met zijn ontwikkeling. Op dit moment is hij nog te jong om mee te doen aan de eDivisie en ook de qualifiers voor internationale toernooien komen te vroeg, maar we gaan er samen voor zorgen dat hij er klaar voor is als hij zestien is. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken!"

Nu Dame onderdeel is van Team Gullit wordt hij door de organisatie gecoacht en getraind om zijn FIFA-spel te verbeteren. Team Gullit focust zich echter niet alleen op de virtuele prestaties van haar spelers, maar ondersteunt ze ook op het gebied van management en sociale media. Daarnaast zal het talent worden begeleid in het combineren van zijn nieuwe FIFA-carrière met school.

Afscheid Floris Jorna

De aankondiging over de toevoeging van Dame aan de Team Gullit-academy komt enkele dagen na het bericht dat de organisatie afscheid heeft genomen van Floris Jorna. De Fries, die uitkwam voor SC Heerenveen in de eDivisie, gaat zich richten op het afronden van zijn universitaire studie.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders