Nieuws

EA bevestigt: Ted Lasso en AFC Richmond in FIFA 23

EA bevestigt: Ted Lasso en AFC Richmond in FIFA 23

Het hing in de lucht want gisteren waren de officiële accounts van Ted Lasso en EA Sports al aan het flirten op Twitter. Ondertussen is ook de kogel door de kerk; AFC Richmond en Ted Lasso zijn speelbaar in FIFA 23. Het team is te gebruiken in zowel offline als online modes.

Het was een tijdje geleden gelekt en na de interactie tussen EA Sports en Ted Lasso leek het een kwestie van tijd voor de samenwerking bevestigd werd. Dat is dan ook precies wat gebeurde, EA Sports heeft namelijk een trailer vrijgegeven waarin Ted Lasso en zijn team AFC Richmond centraal staan. Je kan met het team offline aan de slag in Kick-Off, Carrière mode (Premier League), over internet kan je Online Friendlies en Online Season spelen als je AFC Richmond wil besturen. Alle spelers van de Apple TV-serie zijn in de game verwerkt, daarnaast is ook de thuisbasis, Nelson Road, toegevoegd aan FIFA 23. Voor de Ultimate Team-fans is er ook goed nieuws, er zijn namelijk een aantal dingen die je kan vrijspelen van AFC Richmond. Hierbij kan je denken aan tenues, tifo’s en manager-items. Ook zullen trainers Ted Lasso en Coach Beard beschikbaar worden in Ultimate Team.

Ted Lasso is een populaire Apple TV-serie waarin een American Football-coach plotseling de hoofdtrainer wordt van een voetbalclub in Engeland. Het team in kwestie is het fictieve AFC Richmond, een club die in de onderste regionen van de Premier League vecht voor lijfsbehoud. De serie heeft op dit moment twee seizoenen, waarvan de laatste aflevering dateert van oktober 2021. Een derde seizoen is onderweg, het is echter nog niet bekend wanneer deze uitkomt.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend