Nieuws

Fictief team AFC Richmond uit Ted Lasso mogelijk in FIFA 23

Fictief team AFC Richmond uit Ted Lasso mogelijk in FIFA 23

Komt Ted Lasso met zijn team AFC Richmond naar FIFA 23? Die kans lijkt behoorlijk groot, het Twitter-account van Ted Lasso heeft namelijk een tweet geplaatst waarin hij zichzelf 'gepixeleerd' noemt, deze tweet kreeg vervolgens een reactie van het officiële FIFA Twitteraccount.

Volgende week verschijnt FIFA 23 en mogelijk kunnen we dan aan een slag met een team dat in het echt niet eens bestaat. Er zijn namelijk hardnekkige geruchten dat AFC Richmond, bekend van de Apple TV-serie Ted Lasso, richting de voetbalgame van EA Sports komt. Enkele weken geleden was dit nieuws al uitgelekt op Reddit, maar nu hebben ook Ted Lasso en EA Sports van zich laten horen.

Op Twitter plaatste Ted Lasso een tweet waarin hij naar zichzelf refereert als 'gepixeleerde man'. De tweet staat ondertussen op bijna 14.000 likes en één van die likes is van EA Sports FIFA, het officiële FIFA Twitteraccount, dat tevens een reactie van twee nieuwsgierige oogjes plaatste. Het lijkt er dus op dat AFC Richmond speelbaar gaat worden in FIFA 23. Over hoe hoog de spelers zijn gerate en in welke competitie het team terecht zal komen is echter nog niets gelekt.

Ted Lasso is een serie op Apple TV die gaat over een American Footballcoach die in Engeland terechtkomt. Daar besluit hij om een voetbalclub te gaan trainen. In de serie gaat het over de club AFC Richmond een team dat uitkomt in de Premier League, maar daarin vooral strijdt tegen degradatie. Ted Lasso heeft op dit moment twee seizoenen gehad, waarvan de laatste aflevering vorig jaar oktober verscheen. Ondanks dat een derde seizoen van de serie bevestigd is, is nog niet bekend wanneer deze beschikbaar wordt op Apple TV. Mocht AFC Richmond in FIFA 23 speelbaar zijn dan is de kans aanwezig dat Apple deze primeur aanpakt om direct de releasedatum van het nieuwe seizoen aan te kondigen.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend