Nieuws

Releasedatum van FIFA 23 Web App en Companion App is bekend

Releasedatum van FIFA 23 Web App en Companion App is bekend

Ontwikkelaar EA SPORTS heeft vandaag de releasedatum van de FIFA 23 Web App en Companion App bekend gemaakt. Door middel van een vroege lancering kunnen gamers en voetbalfans al op 21 september aan de slag met het managen van hun team.

De komst van FIFA 23 komt steeds dichterbij. Hoewel fans dit jaar van nieuwe spelelementen en functionaliteiten kunnen genieten, houden de ontwikkelaars vast aan de bekende formule. Dit betekent dat de FIFA 23 Web App en Companion App ook dit jaar beschikbaar zijn.

Release FIFA 23 Web App en Companion App

Met de FIFA 23 Web App en Companion App krijg je toegang tot jouw FIFA Ultimate Team. Contracteer nieuwe spelers, voltooi SBC's, krijg toegang tot de transfermarkt en pas je stadion aan. Dit een greep uit de functionaliteiten die beide apps met zich meebrengen. Vanaf de volgende data kun je starten met het managen van je team:

  • 21 september 2022: FUT 23 Web App lancering
  • 22 september 2022: FUT 23 Companion App lancering

Op bovenstaande data krijg je (vroege) toegang tot de Web App en Companion App, mits je aan een aantal voorwaarden voldoet. EA SPORTS wil immers haar trouwe spelers belonen. Dit zijn de voorwaarden:

  • Je hebt vóór 1 augustus 2022 een FIFA Ultimate Team club
  • Je FIFA 22 account bestaat op 21 en 22 september nog steeds
  • Je account is op 21 en 22 september niet verbannen

Eenieder die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoet, heeft geen recht op vroege toegang tot de FIFA 23 Web App en/of Companion App. Verder behouden spelers die van platform wisselen (bijvoorbeeld van PlayStation naar Xbox) hun loyaliteitsbonussen niet.

Tot slot is het handig om te weten dat de huidige Web App en Companion App op 16 september sluiten. Deze zijn dan niet meer toegankelijk. Mocht je aanpassingen aan je huidige team willen doorvoeren, dan zal je dat op het platform waarop je actief bent moeten doen.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.