Nieuws

De FIFA 23 Web App is nu officieel live

De FIFA 23 Web App is nu officieel live

De FIFA 23 Web App is nu live. EA SPORTS heeft de populaire applicatie gelanceerd en daarmee is het nieuwe voetbalspel officieel van start gegaan. Fans kunnen starten met het managen van hun droomelftal in FIFA Ultimate Team.

FIFA 23 wordt wereldwijd op 30 september gelanceerd. Echter, de meest fanatieke spelers kunnen al vanaf 21 september om 19:50 via de website van Electronic Arts met het beheren van hun FIFA Ultimate Team aan de slag gaan. In ons artikel over de FIFA 23 Web App en Companion App lees je alles wat je over beide applicaties moet weten.

Toegang tot de FIFA 23 Web App

Helaas heeft niet iedereen direct toegang tot de FIFA 23 Web App. Maar, de echte FIFA-fans hoeven zich geen zorgen te maken. Ontwikkelaar EA SPORTS heeft een aantal voorwaarden bedacht waaraan je moet voldoen om toegang tot de applicatie te krijgen.

  • Voor 1 augustus had je in FIFA 22 een FIFA Ultimate Team-club
  • Je account heeft een goede reputatie; je bent dus niet verbannen
  • Je account bestaat nog steeds

De Web App van FIFA 23 brengt tal van functionaliteiten met zich mee. Zo is het mogelijk om je selectie te beheren en zogeheten squad building challenges te voltooien. Ook kun je spelers aan- en verkopen op de transfermarkt en pas je het stadion van jouw club aan om nog meer sfeer te creëren.

Je gebruikt de applicatie via de website van ontwikkelaar Electronic Arts. Deze bereik je met browsers, zoals Google Chrome, Microsoft Edge, Safari (Apple) en Mozilla Firefox.

Hoe zit het met de FIFA 23 Companion App?

De FIFA 23 Companion App komt op 22 september, vermoedelijk ook om 19:00 uit. Met de Companion App kun je nagenoeg hetzelfde als je met de Web App kunt, maar dan op je smartphone. Je downloadt deze applicatie via de Google Play Store of App Store van Apple.

Fans die een EA Play abonnement afsluiten of de Ultimate Edition besteld hebben, kunnen tot vier dagen eerder met de volledige game aan de slag. FIFA 23 Early Access biedt mogelijkheden om een voorsprong ten opzichte van andere spelers te halen.

Met EA Play kan het nieuwe voetbalspel vanaf 27 september tien uur lang gespeeld worden, tot het moment dat de game volledig wordt uitgebracht. Dit abonnement kost 4,99 euro per maand en is maandelijks opzegbaar.

Meer FIFA 23

Wil je op de hoogte blijven van alles over FIFA 23? Bekijk dan alvast onze artikelen over de FIFA 23 Web App en Companion App, FIFA 23 edities en de beste opstellingen in FIFA 23.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.