Nieuws

Fortnite Chapter 3 finale evenement Fracture aangekondigd

Fortnite Chapter 3 finale evenement Fracture aangekondigd

Na de aankondiging tijdens het toernooi FNCS Invitational heeft Epic Games nu meer informatie over het Fortnite Chapter 3 'fracture' finale evenement gedeeld. Op zaterdag 3 december kunnen spelers samen met drie vrienden het derde hoofdstuk afsluiten.

Fortnite Chapter 3 Season 4 is het huidige seizoen van de battle royale en werd in september gelanceerd. De afgelopen maanden werd het populaire spel van nieuwe content en samenwerkingen met externe partijen voorzien. Lang werd verondersteld dat een nieuw seizoen binnen het huidige hoofdstuk zou volgen, maar niets is minder waar.

Fortnite Chapter 3 finale evenement

In een nieuwsbericht maakt Epic Games duidelijk dat het Fortnite Chapter 3 finale evenement op 3 december om 22:00 Nederlandse tijd van start gaat. Spelers kunnen tot 22:40 aan het evenement deelnemen. De specifieke speellijsten zullen een half uur van tevoren openen.

Over de inhoud van het afsluitende evenement blijft de uitgever en ontwikkelaar vooralsnog geheimzinnig. Afgaande op voorgaande afsluitingen, kan men ervan uitgaan dat het wederom een groots online spektakel gaat worden. Tijdens de afsluiting van het tweede hoofdstuk werd het eiland van Fortnite letterlijk omgekeerd.

De aankondiging van het finale evenement betekent vermoedelijk dat Fortnite Chapter 4 Season 1 op zondag 4 december van start gaat. Over de inhoud en exacte tijd van lancering is vooralsnog geen officiële informatie gedeeld.

Tot slot kan iedere speler die tussen 2 december om 15:00 en 4 december om 08:45 met de battle royale aan de slag gaat, rekenen op de Toasty Roast Emote.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.