Nieuws

Fortnite Let Them Know is van start gegaan

Fortnite Let Them Know is van start gegaan

Fortnite Let Them Know is vandaag van start gegaan. Dit nieuwe evenement zal voetbalfans aanspreken, want het staat in het teken van het wereldkampioenschap. Spelers kunnen verschillende in-game voorwerpen aanschaffen of verdienen middels allerhande uitdagingen.

Het is overduidelijk dat de gaming-industrie een graantje wil meepikken van het wereldkampioenschap voetbal in Qatar. De beste voetballers van de meest succesvolle landen komen bijeen om te strijden om de wereldtitel. Ook in Fortnite belooft het met Let Them Know een (klein) spektakel te worden.

fortnite-let-them-know Bron: epicgames.com

Fortnite Let Them Know

Vanaf vandaag, 21 november, kunnen spelers in Fortnite uitdagingen voltooien om de 'TROPHY TIME' emoticon vrij te spelen. Vervolgens zijn vanaf dag twee tot en met dag zes in totaal 300.000 ervaringspunten (XP) te verdienen. Om voor deze beloningen in aanmerking te komen, moeten spelers inloggen op de website van uitgever en ontwikkelaar Epic Games.

Verder worden vanaf 22 november meerdere zaken aan de in-game winkel van de battle royale toegevoegd. De Let Them Know outfits brengen het spel in wereldkampioenschap sferen. Het is naar verluidt mogelijk om de outfits middels verschillende patronen en kleuren te personaliseren.

Naast de outfits zijn ook andere voorwerpen beschikbaar. Dit zijn Top Trophy Back Bling: Show off that win, World Class Pickaxe: Gooooold en Fan Fervor Emote: Goooooal.

Naast Fortnite wordt ook in andere games aandacht aan het wereldkampioenschap voetbal geschonken. Zo zijn in Call of Duty: Warzone 2 en Call of Duty: Modern Warfare 2 de voetballers Neymar, Messi en Pogba aan te schaffen en wordt een evenement genaamd Modern Warfare FC geïntroduceerd.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.