Nieuws

Fortnite Skywalker Week aangekondigd

Fortnite Skywalker Week aangekondigd

Epic Games gaat voor Fortnite wederom een samenwerking met Star Wars aan. De nieuwste crossover introduceert Skywalker Week. Het evenement brengt Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo naar de battle royale. Als welk personage wil jij een overwinning behalen?

Fortnite Chapter 3 Season 4 is in volle gang. Het Halloween evenement Fortnitemares loopt ten einde en dat betekent dat Epic Games de spelers met nieuwe content moet vermaken. In onderstaande trailer laat de ontwikkelaar middels gameplay beelden zien wat de spelers kunnen verwachten.

Fortnite Skywalker Week

Lichtzwaarden en andere futuristische wapens stelen de show in de trailer van Skywalker Week in Fortnite. Epic Games laat in de beschrijving van de video weten dat Luke's Blue Lightsaber (A New Hope) en Luke's Green Lightsaber (Return of the Jedi) vanaf 1 november als loot te vinden zijn.

In de Item Shop vinden spelers verschillende voorwerpen die deze Fortnite-crossover met Star Wars kleur geven. Om te beginnen zijn Luke Skywalker, Leia Organa en Han Solo aan te schaffen. Deze vind je naar verluidt onder The Original Trilogy Set.

Naast de bekende personages bevat The Original Trilogy Set ook de Vibro-staff Pickaxe, X-34 Landspeeder Glider, R2-D2 Back Bling, Millennium Falcon Back Bling, Slugthrower Rifle Pickaxe en Electrostaff Pickaxe. Buiten de Star Wars-gerelateerde voorwerpen, zijn er ook tal van andere nieuwe voorwerpen in de Item Shop te vinden.

Het volgende grote evenement binnen Fortnite is Winterfest 2022. De battle royale wordt vanaf medio december in winterse sferen ondergedompeld en spelers kunnen in die periode met nieuwe content aan de slag.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.