Nieuws

Dit is de nieuwe Fortnite Chapter 3 Season 4 map

Dit is de nieuwe Fortnite Chapter 3 Season 4 map

De Fortnite Chapter 3 Season 4 map ziet er net even anders uit dan voorgaande maanden. Bij iedere seizoensverandering gaat het eiland van de battle royale flink op de schop en dat is dit seizoen niet anders. Het is meteen duidelijk dat het thema Chrome een grote rol speelt in Fortnite Paradise.

Fans hebben er even op moeten wachten, maar Fortnite Chapter 3 Season 4 is eindelijk een feit. Na de nodige updates voorziet Epic Games de spelers van een nieuw seizoen vol met frisse content, waaronder de nieuwe map. In de afbeelding hieronder zie je in één oogopslag hoe het eiland er op dit moment bijligt.

De Fortnite Chapter 3 Season 4 map

Content creator iFireMonkey deelde op 18 september al vroeg een plattegrond van de nieuwe Fortnite map. Hoewel het één en ander veranderd is, is de indeling van het eiland hetzelfde gebleven. Toch heeft de battle royale een aantal nieuwe en aangepaste locaties.

Om te beginnen heeft Epic Games Herald's Sanctum aan de map toegevoegd. Het is duidelijk dat Chrome van invloed is geweest op het ontstaan van deze locatie. Op onderstaande afbeelding is een deel van Herald's Sanctum te zien. Kenmerkend zijn de donkere sferen en blokken van Chrome.

fortnite-chapter-3-season-4-heralds

Een andere nieuwe locatie is Cloudy Condos. Op deze plek, dat Cloudy Canyon vervangt, vind je een dorp op grote hoogtes. Men is namelijk bang voor de gevolgen van Chrome en heeft besloten het dorp naar een hoger niveau te tillen. Met één van de nieuwe D-Launchers moet je naar boven springen.

Fortnite Chapter 3 Season 4 brengt nog veel meer veranderingen met zich mee, waaronder de nieuwe battle pass met een aantal nieuwe skins.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.