Nieuws

Epic Games deelt nieuwe Fortnite Chapter 3 Season 4 teasers

Epic Games deelt nieuwe Fortnite Chapter 3 Season 4 teasers

Epic Games heeft nieuwe Fortnite Chapter 3 Season 4 teasers gedeeld. In de online winkels van de ontwikkelaar zelf, PlayStation, Xbox en Nintendo werden afbeeldingen geplaatst die allemaal verwijzen naar het vermoedelijke thema van het nieuwe seizoen.

Nederlandse fans kunnen waarschijnlijk op 18 of 19 september met Fortnite Chapter 3 Season 4 van start. In de Verenigde Staten gaat de update naar verluidt op 18 september live, wat betekent dat zou kunnen betekenen dat het nieuwe seizoen in Nederland een dag later start.

Chrome in Fortnite Paradise

Epic Games heeft reeds duidelijk gemaakt dat chrome een rol van betekenis gaat spelen in het nieuwe seizoen. De ontwikkelaar deelde verschillende teasers in de vorm van video's op TikTok en nu in de vorm van afbeeldingen binnen de online winkels van PlayStation, Xbox en Nintendo.

"It consumes everything" is één van de begeleidende teksten die de ontwikkelaar vaak bij teasers voor het nieuwe seizoen gebruikt. In de nieuwe teasers lijken de personages Emo Meowscles, a Chrome Hand, Spider Gwen en Remixed Paradigm door chrome te worden opgenomen, aldus de gerenommeerde leaker iFireMonkey.

In een eeder stadium werd duidelijk dat het nieuwe seizoen van de battle royale Fortnite Paradise wordt genoemd. Epic Games plaatste immers een afbeelding van de titel met daaronder de datum 18 september.

Fortnite Chapter 3 Season 4 belooft een interessant seizoen te worden. Geruchten over de terugkeer van oude locaties en wapens doen al langer de ronde en het lijkt erop dat het nieuwe seizoen een nieuwe editie van Fortnitemares met zich meebrengt.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.