Nieuws

De Fortnite 21.30 update is nu live

De Fortnite 21.30 update is nu live

De Fortnite 21.30 update is nu live. Epic rolt het No Sweat Summer event verder uit, voegt verschillende skins toe en brengt meer content naar de battle royale. De 21.30 update is vermoedelijk de laatste grote update die deze zomer wordt uitgebracht.

In Fortnite Chapter 3 Season 3 hebben de fans al veel nieuwe content aan de battle royale toegevoegd zien worden. Indiana Jones is geïntroduceerd, de map heeft een aantal updates gehad en het spel heeft een gloednieuw anti-cheat systeem gekregen.

Dit brengt de Fortnite 21.30 update

De zomer is in volle gang en dat betekent dat het tijd is voor Fortnite No Sweat Summer. In het kader van dit evenement wordt de battle royale van verse content voorzien. Dit zijn onder andere speciale challenges waarmee beloningen te verdienen zijn. De volledige lijst met challenges vind je in de tweet van content creator iFireMonkey.

Naast deze zomerse uitdagingen, brengt de 21.30 update ook nieuwe wekelijke challenges met zich mee. Deze challenges leveren wederom flinke xp-beloningen op. Dus, voltooi deze uitdagingen voordat het te laat is.

Verder voegt de ontwikkelaar natuurlijk nieuwe skins toe aan de battle royale. Afbeeldingen van deze skins vind je in de tweet van ShiinaBR. Skins die je niet of weinig gebruikt, kun je vanaf nu archiveren. Epic noemt dit de Locker Archiving feature.

Ook de Prime Shotgun is nieuw. Deze shotgun is best bijzonder, want het wapen brengt veel schade toe wanneer het helemaal volgeladen is. Met elke kogel die je schiet, wordt ook de schade iets minder. Zorg dus dat je eerste schot raak is!

Tot slot heeft Epic een aantal bugs verholpen en andere kleine aanpassingen doorgevoerd. Problemen met de Grimey Outfit zijn verholpen, spelers die GeForce Now gebruiken, kunnen nu ook een framerate limiet instellen en wanneer je een vriend accepteert, verdwijnt deze melding vanzelf.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.