Artikel

Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed is live!

Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed is live!

Het nieuwe Fortnite seizoen is uit! Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed belooft een hoop veranderingen te brengen. We krijgen een Fortnite-wereld die volledig overgenomen is door grote, mysterieuze kubussen. Wat kun je allemaal verwachten van dit nieuwe seizoen? Wij zetten de belangrijkste zaken voor je op een rijtje.

Ongeveer elke tien weken brengt ontwikkelaar Epic Games een nieuw Fortnite seizoen. Af en toe wordt dit verlengd, zoals afgelopen seizoen het geval was. In plaats van tien weken, duurde Fortnite Season 7: Invasion zo ongeveer 14 weken. Hoe lang Season 8 zal duren, is nog niet bekendgemaakt.

Ben jij klaar voor het nieuwe seizoen? Zo niet, zet je Fortnite-instellingen juist en zorg ervoor dat je de juiste Fortnite-hardware in huis hebt!

Fortnite Chapter 2 Season 8: Cubed

Het nieuwe seizoen van Fortnite is uit! Het eiland is overspoeld door grote, paarse kubussen: niet zo gek dus dat dit seizoen Fortnite Season 8: Cubed heet. Er is natuurlijk weer een nieuwe Fortnite Season 8 Battle Pass met een hoop nieuwe skins om vrij te spelen. Verder zijn er natuurlijk de Fortnite Season 8: Vaulted en Unvaulted wapens. Zo krijgen we nieuwe wapens en keren er een aantal wapens terug uit de vault, maar zullen we ook afscheid moeten nemen van wapens uit Chapter 2 Season 7.

Uiteraard zijn er ook weer een hoop veranderingen op de Fortnite Season 8 map om te ontdekken.

Wat is er nieuw in Fortnite Chapter 2 season 8?

fortnite-kevin-the-cube
De terugkeer van "Kevin The Cube" was al voorspeld, maar in Fortnite Chapter 2 Season 8 keert de bewegende kubus terug met vele 'soortgenoten'. In eerdere seizoenen rolde een enkele kubus over de map van Fortnite, maar sindsdien waren ze alweer een tijdje afwezig. Nu staat de kubus zelfs centraal in het Fortnite-seizoen. Wat Epic Games daar allemaal mee van plan is, zullen we gedurende het seizoen meemaken.

Is er een Fortnite Chapter 2 Season 8 Battle Pass?

Fortnite Chapter 2 Season 8 Battle Pass banner

Elk seizoen brengt Epic Games een nieuwe Battle Pass uit. Deze kost spelers meestal 1000 V-Bucks, wat gelijk staat aan ongeveer tien euro. De Battle Pass garandeert spelers exclusieve skins, emoticons en sprays die alleen worden uitgebracht voor de Battle Pass van het seizoen. Dit seizoen is het goed mogelijk dat we anime-personages in Fortnite gaan zien uit bijvoorbeeld Dragon Ball of Naruto: dit werd eerder gemeld door betrouwbare Fortnite-leakers. Ook zien we dat Marvel-superschurk Carnage aanwezig is als skin in dit seizoen.

We verwachten dat Epic Games langzamerhand steeds meer informatie gaat uitbrengen over Fortnite Chapter 2 Season 8. Houd dus onze Fortnite-pagina goed in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van het nieuwste Fortnite-nieuws.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate