Nieuws

Rick Grimes uit The Walking Dead nu beschikbaar in Fortnite

Rick Grimes uit The Walking Dead nu beschikbaar in Fortnite

Epic Games heeft Rick Grimes, één van de hoofdpersonen uit de zombie-serie The Walking Dead, toegevoegd als skin in Fortnite Chapter 2 Season 8. Hij is nu verkrijgbaar in de Item Shop. De skin van Rick is toegevoegd aan Fortnite in het kader van Fortnitemares: het jaarlijkse Halloween-event in de game.

Rick is het derde personage uit The Walking Dead in Fortnite: eerder kwamen ook Michonne en Daryl als skins naar de battle royale-game. In plaats van zombies en bandieten kunnen de overlevenden uit The Walking Dead nu dus de strijd aangaan met de Cube Monsters in The Sideways en andere spelers op de Fortnite Season 8 Map.

De map van Fortnite Season 8 is op een aantal plekken ook aangepast om het in Halloween-sferen te brengen voor Fortnitemares: zo is de Battle Bus aangekleed met griezelige elementen en vind je op meerdere plekken de bekende pompoenen met gezichten (jack-o'-lanterns).

Fortnite Rick Grimes skin & set

fortnitemares-rick
Je kunt de Rick Grimes-skin los kopen in Fortnite, maar er is ook een set beschikbaar met een unieke back bling, glider en pickaxe. Deze zijn geïnspireerd op gebeurtenissen uit het verhaal van The Walking Dead: zo is de back bling de tas met wapens die Rick verstopt buiten Terminus en is de glider gebaseerd op een satelliet die in seizoen 10 neerstort.

De Rick Grimes-skin werd al geteased via de kaarten op de Fortnitemares-website van Fortnite. Vier weken lang worden er elke week nieuwe kaarten vrijgegeven door Epic Games, met onder meer speciale skins, items en evenementen.

Guus Weggemans
Guus WeggemansRedacteurWil esports naar een groter publiek brengen, speelt zelf competitief Super Smash Bros Ultimate