Artikel

De beste Fortnite back blings aller tijden

De beste Fortnite back blings aller tijden

In Fortnite zijn er een hele hoop cosmetische items. Zo heb je pakjes, pickaxes en rugzakken, ook wel back blings genoemd. Wij zetten voor jullie de tien tofste rugzakken ooit op een rijtje.

In Fortnite koop je cosmetische items met zogeheten V-Bucks. Een V-buck staat ongeveer gelijk aan een eurocent en Fortnite back blings kosten je meestal tussen de 800 en 2000 V-Bucks. Het is daarom uiterst belangrijk dat je de juiste keuze maakt en niet toevallig een van de lelijkste rugzakken of Fortnite skins uitkiest. Je kunt in Fortnite maximaal drie keer een cosmetisch item retourneren, per account! Kies daarom een van deze 10 toffe back blings uit.

10. E.L.I.M.

E.L.I.M. Fortnite

De E.L.I.M rugzak in Fortnite

De E.L.I.M back bling werd in Fortnite seizoen 6 geïntroduceerd. Spelers die een Battle Pass hadden gekocht konden een aantal challenges doen en de E.L.I.M. halen. Wat ons betreft een van de mooiere rugzakken, met veel detail.

9. Galactic Disc

Galactic Disc Fortnite

De Galactic Disc Back Bling

De Galactic Disc rugzak, of nouja laten we het in dit geval zeker back bling noemen, is een zeer uniek item. Het item kwam namelijk uit in samenwerking met hardwarefabrikant Samsung; een manier om de Samsung Galaxy telefoons in 2019 te promoten. Dit jaar waren er ook geruchten over nieuwe Samsung Galaxy skins, maar dat bleek niet door te gaan.

8. Scales

Scales Fortnite

Scales is een schattig draakje

In Fortnite seizoen 6 werden huisdieren geïntroduceerd die je in je rugzak kan hebben. Wat ons betreft is Scales daar een van de tofste van. Het blauwe draakje is een ware partner in crime, of nouja, partner richting de Victory Royale!

7. Adventure Pack

Adventure Pack Back Bling

Op avontuur met de Adventure Pack

Fortnite is natuurlijk een groot avontuur, maar daar heb je ook de Adventure Pack bij nodig. De skin was onderdeel van questlijn in Fortnite Chapter 2 Season 2.

6. Kickflip

Kickflip Fortnite

Skatend het nieuwe jaar in

De Kickflip back bling maakte onderdeel uit van de 2020 New Year's set. De skateboard werd in Fortnite Chapter 2 season 1 geïntroduceerd. Op de onderkant van het skateboard is het jaartal duidelijk te zien. Misschien krijgen we volgend jaar een Kickflip 2021-editie?

5. Molten Fire Shroud

Molten Fire Shroud Fortnite

Een cape geteisterd door lava

De Molten Fire Shroud is wat ons betreft de mooiste cape in Fortnite. Ja ook mooier dan de Batman cape. De cape is zwart met een lichtgevende barsten die duidelijk een lava-uiterlijk hebben. De cape kwam uit in Fortnite Chapter 2 Season 1.

4. Dragoncrest

Dragoncrest Fortnite

Het machtigste schild in Fortnite: Dragoncrest

De Dragoncrest back bling is werkelijkwaar fenomenaal. Het enorme schild was te behalen in Fortnite season X, spelers moesten daarvoor de Battle Pass maximaal levelen. Eenmaal bij level 100 werden de spelers beloond met de Dragoncrest.

3. Black Hole

Black Hole

Black Hole Fortnite is een gave rugzak, niet te verwarrend met het black hole-evenement natuurlijk…

De Black Hole back bling is een van de gaafste in Fortnite. Het zwarte gat blijft gelukkig goed op z'n plaats zitten, want anders was er niets meer over geweest van de Fortnite-wereld. En dat verhaal van Fortnite dat in een zwart gat verdwijnt kennen we al toch?

2. Black Shield

Black Shield Fortnite

Het Black Shield in Fortnite is een absolute publieksfavoriet

De Black Shield back bling in Fortnite wordt gezien als een van de mooiste in het spel. Niet alleen door ons, ook door de community. Het kan er natuurlijk mee te maken hebben dat het een van de eerste echt mooie rugzakken was, namelijk in seizoen 2. Nostalgisch of niet, Black Shield verdient een tweede plek.

1. Insignia

Insignia Fortnite

We blijven in de schild-sferen met de Insignia back bling. Een schild dat in seizoen 5 geïntroduceerd werd om de lancering van Fortnite in China te vieren. Het schild is duidelijk mooier ontworpen dan Black Shield en geeft een koninklijker gevoel. En wie wilt zich nou geen Fortnite-koning voelen?

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld