Artikel

Dit zijn de skins in de Fortnite Season 7 Battle Pass!

Dit zijn de skins in de Fortnite Season 7 Battle Pass!

Het is weer zover, Fortnite Chapter 2 Season 7 is uit. Dit betekend dat er ook weer een gloednieuwe Fortnite Battle Pass is. Deze Battle Pass bevat een hoop nieuwe skins, gliders en emotes. De Battle Pass kost 950 V-Bucks, omgerekend is dit zo een 10 euro. Om je Battle Pass te voltooien dien je dit seizoen veel te spelen en challenges te voltooien.

Dit seizoen staat de Battle Pass in het teken van een alien invasie, hier komt ook de naam Invasion vandaan. Toch zien we dit seizoen weer bekende uit een ander universum. In Fornite Chapter 2 Season 6 kwamen er Lara Croft skins uit. Dit seizoen komen Superman en Rick van Rick en Morty voor in de Battle pass. Wij hebben alle skins die te krijgen zijn in de Fortnite Chapter 2 Season 7: Invasion Battle Pass op een rijtje gezet.

Iets anders dan we gewend zijn

De Battle Pass ziet er dit seizoen iets anders uit dan normaal. De Battle Pass Tiers zijn weg en vervangen met Pages. Op deze Pages staan tien verschillende cosmetische items zoals skins, gliders, emotes maar ook V-Bucks. Deze kan je ontgrendelen met Battle Stars, die je verdient door te levelen.

Page 1: Kymera

Kymera is de eerste skin die je ontgrendelt in de Battle Pass. Een paarse alien in een wit pak. Deze alien heeft ook nog een hoop stijlopties. In de Battle Pass Trailer lijkt het erop dat Kymera een groep aliens leidt.

Kymera battle pass

Page 2 - 3: Sunny en Voyager Sunny

Een vrouwelijk charakter die de aliens verwelkomt lijkt het. Dat is te zien aan de laadscherm-afbeelding op deze pagina. Sunny kan je ontgrendelen voor negen Battle Stars.

Sunny

Sunny Heeft naast haar normale skin ook een Voyager Sunny skin, hier heeft ze een andere haarkleur en een leren jack aan. Deze is te verkrijgen op Page 3 en kost acht Battle Stars.

Voyager Sunny

Page 4: Guggimon

Guggimon lijkt op een stoer konijn dat rechtstreeks uit een filmwereld is gestapt. In de Battle Pass trailer is te zien hoe hij tegen de aliens vecht. Guggimon is te verkrijgen voor negen Battle Stars.

FortniteClient-Win64-Shipping uO7XklyT0d

Page 5 - 6: Joey en Unzipped

Joey is een stoere gespierde man met een hoop tatoeages en kost je negen Battle Stars. De vraag is of Joey wel echt een mens is, maar dat vragen we ons bij alle skins af.

Op Page 6 is er een built-in emote te ontgrendelen genaamd Unzipped, hier is te zien dat Joey een pak uittrekt. Onder het pak zit een vrouwelijke alien. Deze built-in emote is te ontgrendelen voor zeven Battle Stars.

Joey

Unzipped

Page 7: Zyg

Zyg is een robot die vecht tegen de mensheid, dit is te zien in de Battle Pass Trailer. De robot Zyg kost negen Battle Stars. In Page 9 van de Battle Pass is er een Molten Midnight Style te ontgrendelen voor personage Slone, deze kost acht Battle Stars.

Zyg

FortniteClient-Win64-Shipping vkh9I9aDca

Page 8 - 9: Docter Slone en Battlesuit Slone

In de Battle Pass trailer is zij te zien dat Slone het gevecht leid tegen de aliens. Zij verschijnt eerst in haar Docter Slone outfit, maar wanneer ze aan het vechten is heeft zij een Battlesuit aan. Docter Slone kost negen Battle Stars en de Battlesuit Slone Style kost acht Battle Stars.

Docter SLo

FortniteClient-Win64-Shipping rULc5uxO4c

Page 10: Rick

Rick, één van de hoofdpersonages van de animatieshow Rick en Morty is te verkrijgen op de laatste Page van de Battle Pass. Naast dat Rick in de game zit is Morty ook naar Fortnite gekomen, alleen niet als skin. Morty is namelijk een hamer. Rick is te ontgrendelen voor negen Battle Stars en Morty voor zeven.

Rick Fortnite

Morty Fortnite

Bonus rewards

Naast dat je de normale Battle Pass hebt zijn er ook een Bonus Rewards. Deze rewards zijn skin styles, icons, sprays en emotes. Voor elke skin is er een bonus style te ontgrendelen, ook deze kosten Battle Stars.

De bonus rewards zijn ook verdeeld over Pages en voor de eerste Page moet je eerst de volledige Battle Pass ontgrendeld hebben. Op dit moment zijn er maar twee Pages met Bonus Rewards, nieuwe Pages komen later in het seizoen.

Bonus rewards Page 1: Sunny, Slone en Joey

Beachcomber Sunny, hier heeft zij weer een andere haar kleur en een strand outfit aan. Deze style kost twintig Battle Stars.

Sunny style

Battlestripe Slone heeft een andere outfit en een andere bril op. Deze syle is twintig Battle stars.

Battles

Sandstone Joey heeft kost twintig Battle Stars en heeft een andere kleur kledig aan.

Sandstone joey

Bonus rewards Page 2: Guggimon, Slone, Rick en Zyg

Voor vijftien Battle Stars kan je een versie van Guggimon ontgrendelen met een masker op.

Guggimon m

De Battlesuit Slone style met een Zonnebril kost vijftien Battle Stars. Op het moment van schrijven heet deze style Docter Slone (Shades) terwijl dit eigenlijk de Battlesuit Slone skin is. Dit is een fout in het spel.

zonnebril slone

Toxic Rick is een style voor de Rick skin, in deze stijl is Rick bedekt in een groene slijm. Deze style kost twintig Battle Stars.

Toxic Rick

Mechaglow Zyg is een oranje stijl van de normale skin, deze stijl kost twintig Battle Stars.

Mechaglow Zyg

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen