Nieuws

SummerSlam brengt John Cena naar Fortnite

SummerSlam brengt John Cena naar Fortnite

Het is tijd voor de Cenation om wakker te worden, want WWE-held John Cena komt aankomende vrijdag naar Fortnite. Epic Games heeft namelijk een samenwerking met de worstelfederatie aangekondigd. Behalve Fortnite krijgen ook Rocket League en Fall Guys een flinke lading worstelcontent.

Vanaf vrijdag kan je dus als John Cena spelen, naast een nieuw karakter komt ook zijn iconische ‘U Can’t C Me’-handgebaar naar de Battle Royale als emote. Daarnaast zijn ook diverse andere cosmetische accessoires verkrijgbaar; de WWE Championship Title rugzak bijvoorbeeld. Met zijn zestien gewonnen wereldkampioenschappen heeft John Cena in ieder geval genoeg overwinningsriemen om uit te delen. Al deze content verschijnt rond middernacht van donderdag op vrijdag in de Fortnite itemshop.

Ook Rocket League krijgt de WWE-behandeling met decals om John Cena of collega worstelaar Roman Reigns te steunen. Beide decals zijn enkel verkrijgbaar voor de Octane en komen in een speciale bundel. Dit pakket komt iets eerder online; morgen rond 18:00 kan je aan de slag met deze twee skins voor je auto. De laatste samenwerking tussen WWE en Epic Games is in Fall Guys te vinden. In de free for all game kan je vanaf morgen skins kopen die gebaseerd zijn op de worstelaars Asuka, Xavier Woods en Undertaker. Daarnaast is er ook een celebration en speciale emote beschikbaar die zijn gebaseerd op de WWE. Dit alles kan je in de item shop vinden.

Het nieuws van de samenwerking tussen Epic Games en WWE komt op een gek moment, aangezien Vince McMahon, voormalig CEO van de WWE, afgelopen week zijn pensioen aankondigde. De man was ruim vijftig jaar betrokken bij het worstelbedrijf, maar kwam de afgelopen jaren vooral in het nieuws vanwege vermeend seksueel wangedrag.

De samenwerking tussen WWE en Epic Games is onderdeel van het SummerSlam evenement van laatstgenoemde. Tijdens dit festival worden in diverse spellen van Epic Games speciale evenementen gehouden. Daarnaast is er ook een flinke kortingsactie gaande in de Epic Games Store welke morgen overigens afloopt. Naast John Cena komt Goku uit Dragon Ball binnenkort mogelijk ook naar Fortnite.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend