Nieuws

Fortnite-speler Milan: "Voelt goed om nu eindelijk voor een team te spelen"

Fortnite-speler Milan: "Voelt goed om nu eindelijk voor een team te spelen"

De Nederlandse Fortnite-speler Milan "Milan" Lopes is getekend door Galaxy Racer Esports, een relatief nieuwe organisatie uit de Verenigde Arabische Emiraten. De nummer twee van Nederland zat al bijna een jaar zonder team, nadat hij in november 2019 Team Secret verliet: "Het voelt goed om na zo een lange tijd eindelijk weer voor een team te spelen".

De 17-jarige Milan Lopes tekent samen met de Poolse speler Maciej "Teeq" Radzio bij Galaxy Racer Esports. Milan was de hoogst genoteerde Nederlandse speler zonder organisatie; in 2019 was hij de twee na beste speler van Nederland en ook dit jaar lijkt hij op die positie te eindigen.

De Nederlander is blij om weer voor een team te spelen. Als reden voor de keuze bij Galaxy Racer Esports geeft de Nederlander aan dat het "contract goed was". Over zijn toekomstplannen in Lopes duidelijk: "Ik blijf uiteraard gewoon Fortnite spelen en wil meer gaan streamen. Dat is in ieder geval mijn plan".

Fortnite Champion Series

Dit seizoen staan de Fortnite Champion Series voor trio's op het programma. Het is nog onduidelijk of Milan met zijn huidige teamgenoot een duo gaat vormen, of dat hij kiest voor Aleksa "Queasy" Cvetkovic en Moussa "chapix" Faour. Samen met hun won hij onder andere een Trio Cash Cup op 22 september. De Fortnite Champion Series beginnen op 9 oktober. Als Milan zijn sterke prestaties van dit jaar voortzet is de kans groot dat hij wederom in de top 3 van beste Nederlandse spelers in 2020 belandt.

Ramon Pützfeld
Ramon PützfeldHoofdredacteurSchrijft graag over hardware en shooters, stiekem verliefd op MMORPG's.
Ramon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon PützfeldRamon Pützfeld