Nieuws

Fortnite Zero Build Arena is nu live

Fortnite Zero Build Arena is nu live

Fortnite Zero Build Arena is nu live! Voor een beperkte periode kunnen ook de competitieve spelers van de battle royale van Zero Build genieten. Je speelt deze modus met Trios en het is mogelijk om met willekeurige spelers ten strijde te trekken. Laten we kijken wat je kan verwachten.

Vanaf dinsdag 12 juli tot en met dinsdag 30 augustus is Fortnite Zero Build Arena te spelen. De wapens en alle andere voorwerpen zijn in deze mudus identiek aan de reguliere Zero Build modus. Hierdoor vind je wapens en voorwerpen die je normaal niet in Arena tegen zal komen. De ontwikkelaars denken dat de Shockwave Grenade en Port-A-Fort hier mooie voorbeelden van zijn.

Hype in Fortnite Zero Build Arena

Arena is de competitieve playlist van Fortnite. De spelers die uistekend kunnen richten, de beste strategieën kennen of de snelste bouwers zijn, kunnen hier laten zien wat ze waard zijn. In Zero Build Arena hoef je natuurlijk niet te bouwen, maar de rest is gewoon hetzelfde.

Dit betekent dat je ook binnen deze modus Hype kan verdienen (punten die je Fortnite rank bepalen). Echter, er komt wel een gescheiden leaderboard. Dit zorgt ervoor dat je opnieuw kan beginnen en kansen hebt om de bovenste ranks te behalen. Het is nog niet duidelijk of de ontwikkelaars plannen hebben om dit verder uit te bouwen en wanneer deze plannen dan in gang worden gezet.

De spelers die de allerhoogste ranks weten te behalen, worden daarvoor rijkelijk beloond. Bij 400 Hype ontvang je drippy drift spray, bij het behalen van de contender league ontvang je GGG emoticon en beland je in de champion league, dan heb je de GOATICON emoticon in je bezit.

De Zero Build Arena is wederom een leuke toevoeging aan Fortnite Chapter 3 Season 3. Voor de spelers die Fortnite weer hebben opgepakt, omdat Zero Build werd geïntroduceerd, zou het leuk zijn dat Epic deze modus ook in Fortnite Chapter 3 Season 4 in stand houdt.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.