Nieuws

'Geen plannen voor Fortnite x The Last of Us crossover'

'Geen plannen voor Fortnite x The Last of Us crossover'

De geruchten rondom een mogelijke Fortnite x The Last of Us crossover blijken niet te kloppen. Gerenommeerde leakers meldden dat een crossover in september naar de battle royale zou komen. Neil Druckmann, game-ontwikkelaar bij Naughty Dog, laat weten dat er geen plannen zijn voor een samenwerking.

Het gerucht over een Fortnite x The Last of Us crossover kon op veel belangstelling rekenen. Fans van de battle royale zagen het blijkbaar wel zitten om als Joel Miller, Ellie of Tommy naar een victory royale op jacht te gaan.

Druckmann reageerde in de bovenstaande tweet op Fortnite-leaker ShiinaBR. Zijn boodschap is duidelijk: er zijn geen plannen voor een crossover, het gerucht klopt niet.

In navolging van de boodschap van Neil Druckmann reageerde ShiinaBR met een statement. De doorgaans betrouwbaare leaker/content creator maakte duidelijk niet voornemens te zijn om valse geruchten te verspreiden. Verschillende dataminers zouden aanwijzingen voor een eventuele crossover gevonden hebben.

The Last of Us is een razend populaire third-person game dat in 2013 voor het eerst werd uitgegeven. De The Last of Us games worden gezien als één van de beste games ooit en zijn tientallen miljoenen keren verkocht. Dit verklaart waarom er een hype rondom een eventuele crossover heerste.

Dat deze samenwerking van de baan is, betekent niet dat Fortnite-fans hoeven te treuren. Verschillende toffe crossovers, waaronder de Fortnite x Dragon Ball Z crossover komen immers naar de battle royale.

In Fortnite Chapter 3 Season 3 is nu het No Sweat Summer event gaande. Spelers kunnen verschillende uitdagingen volbrengen en zo beloningen vrijspelen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.