Nieuws

Spider-man skin van Gwen Stacy komt in Fortnite Season 4

Spider-man skin van Gwen Stacy komt in Fortnite Season 4

Fortnite Chapter 3 Seizoen 4 begint half september en hoewel leakers beweren dat het geen nieuw Marvel-seizoen gaat worden, zit Gwen Stacy van Into the Spider-Verse wel in de nieuwe Battle Pass. Dit zou eveneens kunnen betekenen dat andere karakters van Into the Spider-Verse, zoals Miles Morales, misschien ook hun opwachting gaan maken.

Sinds Spider-Man in Chapter 3 seizoen 1 arriveerde, vragen veel spelers zich af wanneer ze eindelijk ook met Miles Morales konden spelen. De kans dat dat gaat gebeuren is nu dus een stuk groter geworden aangezien een ander populair Spider-Verse-personage, Gwen Stacy, haar opwachting gaat maken in de Battle Pass van seizoen 4.

De betrouwbare Leakers HYPEX en ShiinaBR maakte via Twitter Bekend dat Gwen Stacey van Into the Spider-Verse zal deel uit gaat maken van de Chapter 3 Season 4 Battle Pass.

HYPEX denkt ook dat dit grote gevolgen voor het aankomende seizoen gaat hebben, aangezien dit hoogstwaarschijnlijk betekent dat Miles Morales op een later tijdstip naar de Item Shop zal komen.

Miles, Gwen en het gehele Spider-Verse universum worden beschouwd als de logische opvolger van de Spider-Man films van Tom Holland, en het is nu zeer waarschijnlijk dat de personages arriveren als onderdeel van de seizoen 4-update van half september.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann