Nieuws

Fortnite Late Game Arena keert terug

Fortnite Late Game Arena keert terug

Fortnite Late Game Arena keert op 30 augustus terug. Dit hebben de ontwikkelaars via het Twitter-account Fortnite Competitive bekend gemaakt. Spelers van de battle royale wachten al langere tijd op de terugkeer van deze game populaire modus.

Fanatieke Fortnite-spelers kunnen met Late Game Arena weer op een leuke manier hype punten proberen binnen te slepen. De spelers zijn enthousiast en de ontwikkelaars kunnen daarom op positieve reacties rekenen.

Wat is Fortnite Late Game Arena?

Fortnite Late Game Arena is één van de competitieve game modi van de populaire battle royale. Serieuze gamers gebruiken deze game modus om te oefenen voor andere competitieve game modi. Late Game Arena is daarvoor geschikt, omdat je het eerste gedeelte van de match als het ware over slaat.

Wanneer je uit de bus springt, beschik je direct over een kleine voorraad hout, steen en metaal. Ook heb je een aantal wapens en andere items. Deze heb je hard nodig, want je landt in een kleine cirkel met in totaal 60 andere spelers. Deze zullen meteen starten met aanvallen en verdedigen.

Ook met deze competitieve game modus kun je hype punten verdienen. De hoeveelheid punten waarover je beschikt, bepaalt in welke league en division je zit. Je verdient de hype punten door zo lang mogelijk in leven te blijven of tegenstanders uit te schakelen.

Tot slot vraagt een deel van de spelers zich af of ook de Pump Shotgun terugkeert op 30 augustus. De ontwikkelaars hebben in de aankondiging immers een afbeelding gebruikt waarop dit wapen te zien is. Mogelijkerwijs wordt de terugkeer van dit wapen tot Fortnite Chapter 3 Season 4 uitgesteld. Het nieuwe seizoen gaat op 18 september van start.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.