Nieuws

Fortnite Paradise is de naam van Chapter 3 Season 4

Fortnite Paradise is de naam van Chapter 3 Season 4

Fortnite Chapter 3 Season 4 heet Paradise. Dit heeft Epic Games in een teaser bekend gemaakt. Op de website van de ontwikkelaar is een afbeelding gedeeld. Het is duidelijk geworden dat het nieuwe seizoen van de battle royale op zondag 18 september van start gaat.

Fans van Epic Games' bekendste spel wachten al geruime tijd op de komst van Fortnite Chapter 3 Season 4. Inmiddels is duidelijk geworden dat men op genoeg nieuwe content kan rekenen. Wat het nieuwe seizoen precies gaat brengen, is met de teaser iets duidelijker geworden.

#FortniteParadise

Epic Games heeft verschillende teasers met de hashtag #FortniteParadise gedeeld. Bovenstaande video op Twitter is één van de teasers en laat zien dat chrome een grote rol speelt in Fortnite Chapter 3 Season 4.

Ook op TikTok deelt de ontwikkelaar verschillende korte video's om Fortnite Paradise te introduceren. De teasers gaan met verschillende titels gepaard, zoals 'it consumes everything', 'chrome will consume all, chrome wil be all' en 'consume everything'.

In een eerder stadium werd al het één en ander duidelijk over de content in het nieuwe seizoen van de battle royale. Een aantal leakers en insiders wist de laatste weken te melden dat Epic Games op verschillende manieren gaat terugkeren naar de eerste seizoenen van Fortnite. Hoe dit precies gebeurt, is nog niet duidelijk.

Ook kunnen de fans wederom een in-game Halloween evenement verwachten. Dit heet Fortnitemares en zal terugkeren met personages, zoals Storm King Boss. Het nieuwe seizoen gaat over iets meer dan een week van start. Op onze landingspagina vind je alle belangrijke informatie over Fortnite Chapter 3 Season 4: Paradise.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.