Nieuws

'Fortnite Planes' keren mogelijk terug in Chapter 3 Season 4

'Fortnite Planes' keren mogelijk terug in Chapter 3 Season 4

De 'Fortnite Planes' keren mogelijk terug in Chapter 3 Season 4. Dit laat de gerenommeerde leaker HYPEX via Twitter weten. Naast de vliegtuigen zijn naar verluidt binnenkort ook voertuigen, zoals 'New Mech' en de motorfietsen weer beschikbaar in de battle royale.

Op zondag 18 september gaat Fortnite Chapter 3 Season 4 van start. Fans van de battle royale kunnen rekenen op een seizoen vol met nieuwe content. Ontwikkelaar Epic Games heeft inmiddels een aantal teasers gedeeld. Officiële informatie wordt in de loop van de week bekend gemaakt.

Vliegtuigen in Fortnite

De X-4 Stormwing werd voor het eerst in Chapter 1 Season 7 aan de game toegevoegd. Spelers konden deze vliegtuigen op specifieke locaties vinden. De voertuigen konden gebruikt worden om lange afstanden te overbruggen of om tegenstanders uit te schakelen. In een later stadium werd de Operation: Snowdown variant van dit voertuig geïntroduceerd.

De eerste reacties op de X-4 Stormwing waren niet bepaald positief. Deze vliegtuigen zouden te sterk zijn en de gameplay veranderen. Toch lijkt Epic Games ervoor te kiezen om wederom een vliegtuig aan de battle royale toe te voegen. Het is niet duidelijk of dit de X-4 Stormwing betreft.

Hoewel HYPEX bekend staat als een betrouwbare bron, moeten fans wachten tot het moment dat Epic Games met officiële informatie over het vierde seizoen van het derde hoofdstuk komt.

Vanaf 18 september krijgt Fortnite een gloednieuwe battle pass met nieuwe cosmetica. In Fortnite Paradise, zo wordt het nieuwe seizoen genoemd, draait alles om chrome. Spelers mogen verwachten dat Epic Games cosmetica met dat thema aan de battle royale toevoegt.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.