Nieuws

Voormalig Fortnite Pro gedood tijdens schietincident

Voormalig Fortnite Pro gedood tijdens schietincident

De voormalig Forntite en Gears of War Esporter Chris 'Xcelss" Hill is afgelopen woensdag tijdens een schietincident om het leven gekomen. Het schietincident vond plaats na een confrontatie met een huiseigenaar.

Volgens een rapport van WFXRTV benaderde de 26-jarige Hill een man in een huis langs de Virgil Goode Highway in Virginia.

De politie kreeg om 21:28 een melding dat er schoten waren gelost. Autoriteiten zeggen dat er "een confrontatie heeft plaatsgevonden" waarbij Hill werd neergeschoten en gedood.

Nieuwsverslaggevers geven ook aan dat zijn lichaam zichtbaar was op de voortuin van het huis. volgens WDBJ7 zijn er echter "tot nu toe nog geen aanklachten ingediend", die een woordvoerder van het sheriff kantoor citeert.

Reacties uit de community

De professionele esports- en gamings community's rouwen om het verlies van Chris, met veel voormalige teamgenoten en concurrenten die online hun medeleven betuigen.

"RIP voor een collega Gears of War-speler. Onze gedachten gaan uit naar de vrienden en familie van Chris in deze moeilijke tijd" schrijft het officiële Twitter account van Gears of war.

Nu het onderzoek nog lopend is en er zoveel details ontbreken, zou het ongepast zijn om op dit moment verder te speculeren. Dus dit is alles wat we momenteel weten over de tragische dood van Chris "Xcells" Hill.

We zullen de situatie zeker in de gaten houden en u op de hoogte houden van eventuele verdere ontwikkelingen.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann