Nieuws

Alles wat we weten over Apex Legends Mobile

Alles wat we weten over Apex Legends Mobile

Apex Legends is een populaire battle royale en Respawn Gaming heeft bekend gemaakt dat er een mobiele versie van het spel onderweg is. Wanneer het spel uit komt is echter niet precies te zeggen.

Momenteel is er een speciale closed beta aan de gang waar een selectief aantal spelers toegang voor hebben. Het is de verwachting dat Apex Legends Mobile ergens in het derde kwart van 2022, tussen juli en september, gereleased wordt.

Closed beta

Tijdens de closed beta hebben enkele spelers in bepaalde landen toegang tot de android versie het spel. De spelers zijn zorgvuldig gekozen uit een registratie proces en moeten een android apparaat hebben dat Android 6.0 of nieuwer hebben. Het is daarom aannemelijk dat spelers ook Android 6.0 of nieuwer moeten hebben om het spel te spelen wanneer het eenmaal beschikbaar is.

Er waren ook maar enkele landen die mee konden doen aan de closed beta. Mensen uit Colombia, Egypte, India, Maleisië, Mexico, Peru, de Filipijnen en Turkije kregen allemaal de kans om deel te nemen aan de beta. Dit betekent echter niet dat we in Nederland en België tot het derde kwart moeten wachten voor de mobile game. Respawn heeft laten weten dat gedurende de beta test het aantal landen en spelers wordt uitgebreid. Wanneer dit precies gebeurt is allemaal te volgen via het Twitter-account van Apex Legends.

Apex Legends Mobile

Tot nu toe is er nog niet heel veel bekend over het spel. Respawn heeft wel laten weten dat de mobiele versie van het spel free-to-play zal zijn. Daarnaast zal het net als de console en PC game gebruik maken van battle passes, cosmetics en missies waarmee spelers unieke en exclusieve items kunnen vrij spelen. Ook is er bekend dat Apex Legends Mobile geen cross play heeft met de console en PC versies van het spel.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le Haen