Nieuws

God of War's Kratos komt mogelijk naar MultiVersus

God of War's Kratos komt mogelijk naar MultiVersus

Kratos is mogelijk één van de nieuwe MultiVersus characters. Fans zijn er heilig van overtuigd dat de hoofdrolspeler van God of War naar het platform-vechtspel van Warner Bros. Games en Player First Games komt.

Een bericht op Twitter van de game director van MultiVersus, Tony Huynh, doet fans geloven dat God of War's Kratos naar het platform-vechtspel komt. In de tweet zegt hij dat een droom van hem werkelijkheid is geworden en dat hij niet kan wachten om het met spelers te delen.

Embedded content: https://twitter.com/Tony_Huynh/status/1567356952573018112

Kratos in MultiVersus

Enkele maanden geleden maakte een speler een ontwerp voor Kratos in MultiVersus. Tony Huynh was enthousiast en reageerde dat de komst van God of War's hoofdrolspeler een droom voor hem was.

Recentelijk refereerde hij naar deze conversatie door te min of meer zeggen dat dromen alleen kunnen uitkomen wanneer je hard werkt. Gisteren, zo gelooft een aantal fans, legde hij wellicht wederom een connectie met zijn eerste tweet door te zeggen dat een droom van hem is uitgekomen.

Natuurlijk is dit verre van een officiële bevestiging. Echter, ontwikkelaars verwijzen vaker op een cryptische wijze naar de komst van nieuwe content in games. Daarnaast is het bekend dat Tony Huynh in een verleden heeft gewerkt aan de ontwikkeling van een God of War-game, iets wat de komst van dit personage mogelijk wat makkelijker maakt.

Na de release zijn er meerdere MultiVersus characters toegevoegd. Rick en Morty, Gizmo, Stripe en Black Atom zijn al toegevoegd of worden op korte termijn toegevoegd aan de game. Tot nu toe bestaat MultiVersus louter uit personages die onderdeel zijn van de Warner Bros. portefeuille. De komst van Kratos zou hier verandering in brengen. Het is de vraag of de uitgever van MultiVersus dit ziet zitten.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.