Artikel

Bunnyhopper wint Hearthstone Masters Fall Championship 2022

Bunnyhopper wint Hearthstone Masters Fall Championship 2022

Afgelopen weekend vond het Hearthstone Masters Fall Championship 2022 plaats. Daarin namen de zestien beste spelers van de afgelopen periode het tegen elkaar op. Uiteindelijk ging de Duitser Bunnyhopper ervandoor met de overwinning.

In de finale stond de Duitser tegenover de Fin Habugabu. De Fin moest na een flinke strijd zijn meerdere erkennen, waardoor Bunnyhopper de eerste prijs mee naar huis nam; 7500 dollar en een ticket voor het wereldkampioenschap Hearthstone. Ook de Fin zit er warm bij deze winter, met een prijs van 5000 dollar en eveneens een plek op het wk. De nummers drie en vier, de Chinezen Xmg en Xiaobai, zien we ook terug op het wk.

Embedded content: https://www.twitter.com/TL_Bunnyhoppor/status/1586686379794243584

Verloop Hearthstone Masters Fall Championship 2022

Het toernooi bestond uit een Double Elimination groepsfase, gevolgd door een top 8 Single Elimination Bracket. De partijen werden gespeeld in Conquest, in een Best of Five-format. Om te kwalificeren voor het wereldkampioenschap moest een speler minstens de top 4 halen. Het werd een toernooi vol spannende matches waarin de spelers stuk voor stuk hun beste kwaliteiten lieten zien.

Het wereldkampioenschap Hearthstone

Na afgelopen weekend zijn twaalf van de zestien plaatsen voor het wereldkampioenschap Hearthstone verdeeld. De vier van de overige plaatsen zijn gereserveerd voor Chinese spelers uit de Gold Series. Het wereldkampioenschap vindt plaats van 16 tot 18 december van dit jaar. We kunnen daardoor tijdens het wereldkampioenschap de nieuwe kaarten en de nieuwe class die bij de volgende Hearthstone March of the Lich King-uitbreiding geïntroduceerd worden, in actie gaan zien.

Anna Buijsman
Anna BuijsmanRedacteurBetere Hearthstone-redacteur dan Hearthstone speler, kan wel iedereen van tafel dansen in een potje Just Dance
Anna Buijsman