Nieuws

Alles over het Hearthstone Masters Fall Championship 2022

Alles over het Hearthstone Masters Fall Championship 2022

Het Hearthstone Masters Fall Championship 2022 vindt dit weekend plaats. Hierin spelen de zestien beste spelers van de afgelopen drie Masters Tours om een prijzenpot van 50.000 dollar en een kwalificatieplaats voor het wereldkampioenschap later dit jaar.

Deelnemers

Zestien van de beste spelers ter wereld gaan proberen de laatste tickets voor het Hearthstone World Championship te bemachtigen. Furyhunter uit Denemarken, Gaboumme uit Frankrijk, PocketTrain uit het Verenigd Koninkrijk, Bunnyhoppor uit Duitsland, Zochi uit Zuid-Korea, Habugabu en Ustyacmd uit Finland, Plastiik en Gregoriusil uit Italië, Tansoku, Aojiru en Glory uit Japan en KZGXiaobai, 5KSLoveStorm, Spring, KZGXmg uit China gaan allemaal proberen om hun weg naar het wereldkampioenschap en het leeuwendeel van de prijzenpot te vinden.

Embedded content: https://twitter.com/HSesports/status/1584595100906442752

Hoe te bekijken

Het toernooi vindt plaats van vrijdag 28 tot en met zondag 30 oktober. De uitzending begint elke dag om negen uur ‘s ochtends Nederlandse tijd. Het toernooi wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van Hearthstone. Het toernooi wordt in het Engels gepresenteerd door Jia, Darroch, Sottle, Raven, TJ Sanders en Lorinda. Voor kijkers die hun YouTube-account met hun BattleNet-account verbonden hebben zijn er twee Hearthstone: Murder at Castle Nathria pakjes te verdienen, elk voor twee uur kijken. Dit hoeft niet achter elkaar te zijn, maar mag over het weekend verspreid.

Structuur

Het Hearthstone Masters Fall Championship 2022 wordt gespeeld in het Conquest Best of Five-format. Het toernooi begint met vier groepen, maar er zal uiteindelijk maar één winnaar overblijven. De halve finalisten van het Hearthstone Masters Fall Championship 2022 kwalificeren zich voor het Hearthstone World Championship.

Remco Belonje
Remco BelonjeRedacteurHearthstone-redacteur, zou willen dat zijn reactiesnelheid goed genoeg was voor shooters
Remco BelonjeRemco Belonje