Nieuws

10 speelbare Valorant Agents bij release

12 maart 2020, 16:17

De nieuwe Riot Games shooter Valorant heeft bij de release tien beschikbare Agents. Hiervan zijn er vijf direct speelbaar en kan de rest of gekocht of vrijgespeeld worden.

Dat heeft uitvoerend producent Anna Donlon in gesprek met IGN bevestigd. "Van de tien Agents die tijdens launch beschikbaar zijn, zullen er vijf direct speelbaar zijn. Vanaf dat moment kunnen spelers extra personages unlocken."

Dat vrijspelen gaat waarschijnlijk via een battle pass, zoals we ook vaker in andere games zien. Verwacht word dat er in Valorant een gratis en een premium versie van deze battle pass beschikbaar gaat zijn. De premium variant biedt in zo'n geval meestal meer content om vrij te spelen. Andere Riot Games werknemers hebben eerder al bevestigd dat alle extra Valorant content puur cosmetisch zal zijn en er geen daadwerkelijk gameplay voordelen gekocht kunnen worden.

Phoenix

Vorige week gaf Riot Games de eerste gameplay vrij van Phoenix, een van de tien agents. Zijn abilities zijn allemaal rondom vuur ontworpen en hij lijkt tegenstanders te kunnen scouten die zich om een hoekje bevinden.

Kay Raadschelders
Kay RaadscheldersRedacteurWegens gebrek aan talent in het daadwerkelijk spelen van games besloot ik er maar over te gaan schrijven.
Kay RaadscheldersKay RaadscheldersKay Raadschelders