Nieuws

Smash Bros toernooi The Ultimate Performance 3 krijgt meer dan 100 inschrijvingen

21 januari 2020, 19:25 · Laatste update 21 januari 2020, 19:27

De Nederlandse Super Smash Bros Ultimate major The Ultimate Performance 3 heeft vandaag de 100 inschrijvingen gehaald. Veel spelers buiten Nederland hebben interesse getoond in het toernooi. Het toernooi zal 22 februari plaatsvinden in Rotterdam.

The Ultimate Performance 3 is het eerste grote Nederlandse Super Smash Bros Ultimate toernooi van het jaar. De toernooiserie wordt gezien als een van de beste in Nederland. Vorige keer was de Franse topspeler Glutonny aanwezig op het toernooi, maar dit keer is er meer Europese interesse in het toernooi. 

Europese topspelers zoals de Duitse Longo, Tarik en Sirjon, de Finse Lancelot en de Oostenrijkse Yetey zijn aanwezig op het toernooi. Ook Nederlandse toppers zoals Mr.R, Space, Supahsemmie en S1 komen naar het toernooi toe. Het belooft dus een toernooi van kwaliteit te worden.

Je kunt je nog inschrijven op de Smash.gg pagina van The Ultimate Performance 3.

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: