Electronic Arts FIFA

Nieuws

Future Stars FIFA 20 Ultimate Team

7 februari 2020, 18:21 · Laatste update 8 februari 2020, 19:32

Het eerste Future Stars team van FIFA 20 is bekend. Dertien veelbelovende spelers hebben een Future Stars kaartje gekregen. Met onder andere João Félix, Gabriel Martinelli en Erling Braut Haaland. In objectives heeft Electronic Arts iets unieks gedaan door een Future Stars uit te brengen die je door te spelen kan upgraden.

Future stars eerste team 

De eerste selectie van Future Stars heeft een aantal bekende, maar ook verassende namen. Grote talenten als Haaland ontbreken nog. Naar verwachting zitten zulke spelers in het tweede team. Voor Ajax fans is het erg tof dat Lisandro Martinez ertussen zit. De ratings zijn volgens EA gebaseerd op het volledige potentieel dat de spelers hebben.  

Future stars tweede team

Het tweede team mag er ook zeker zijn. Met Haaland en Martinez hebben we er twee topspitsen bij in competities waar we qua spitsen nog niet heel veel opties hadden. Malen is natuurlijk ook een erg tof kaartje voor een Nederlands elftal of Eredivisie team.

FUT Future Stars Academy

Binnen de objectives is Martin Ødegaard, die een verleden heeft bij sc Heerenveen en Vitesse, vrij te spelen. Dit is echter met een erg unieke twist. Door verschillende objectives vrij te spelen kan je een 80 rated Ødegaard geupgrade laten worden naar een 87 rated kaartje. 

Naast Ødegaard heeft EA in een Future Stars Academy variant Daniel James van Manchester United en Victor Osimhen uitgebracht.

SBC Future Stars

Binnen de SBC sectie is Moise Kean de eerste Future Stars speler. Hiervoor moet je een 83 en 84 rated team inleveren. 

Naast Kean zijn Mckennie en Tierney uitgebracht als SBC. De social post van Weston Mckennie is door EA van hun kanalen verwijderd omdat deze incorrecte statistieken had. Die van Kieran Tierney hebben we nog wel voor je. Na Robertson lijkt dit de beste linksback van de Premier League.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: