Nieuws

Serverproblemen FIFA 20 bij start Weekend League

31 januari 2020, 20:06 · Laatste update 31 januari 2020, 20:55

De servers van EA Games kampen vrijdagavond met fikse problemen. De ontwikkelaar besloot na aanhoudende problemen de servers van FIFA 20 en 19 offline te halen tot alles opgelost is.

Iets na 19:00 vrijdagavond meldt FIFA Direct Communication op Twitter dat de verbindingsproblemen bekend zijn en dat ze druk bezig zijn met een oplossing. Zo'n 40 minuten later besluit EA om de servers offline te halen.

Rond 20:45 kwam EA met een nieuwe update waarin werd vermeld dat de Xbox One- en PC-servers weer online zijn, maar dat PlayStation-spelers nog even moet wachten.

Via een nieuwe update geeft EA aan dat de Weekend League en het inschrijven hiervoor met 24 uur is verlengd. Dat betekent dat iedereen tot dinsdagochtend 8:00 de tijd heeft om 30 games te spelen. Dit geldt voor alle platformen. De servers van PlayStation zijn nog steeds offline.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: