Nieuws

Nieuwe content Call of Duty Modern Warfare seizoen 2

11 februari 2020, 12:14 · Laatste update 11 februari 2020, 22:54

Call of Duty Modern Warfare seizoen 2 begint vandaag om 19:00 en ondertussen is ook de roadmap voor het komende seizoen bekend. Deze belooft meer maps, wapens en gamemodes te brengen dan seizoen 1.

De roadmap bevat onder andere een aantal oude bekenden die (vandaag al) terugkeren naar Modern Warfare. Eerder werd namelijk al bekendgemaakt dat de MW2 map Rust en Lt. Simon "Ghost" Riley in Modern Warfare te spelen zijn. Daarnaast legt Activision in seizoen 2 meer de nadruk op Ground War en Gunfight.

Nieuwe content bij release

Seizoen 2 gaat live om 19:00 Nederlandse tijd en de eerste nieuwe content is dan ook meteen speelbaar. Zo heb je toegang tot de maps Rust, Atlas Superstore en Zhokov Boneyard. Ook zijn er twee nieuwe wapens: de Grau 5.56 en Striker-45, ideaal om te proberen in de nieuwe Gunfight Tournaments game mode. Daarnaast is Bazaar aangekondigd als een van de nieuwe Gunfight maps die vandaag verschijnen.

Gedurende het jaar verschijnen er nog meer nieuwe maps, operators én extra game modes in Modern Warfare seizoen 2.

CDL Playlist

Een opmerkelijke toevoeging aan seizoen twee is de CDL (Call of Duty League) Playlist. Het is echter niet de Ranked Playlist waar veel Call of Duty-spelers op hoopten, aangezien deze nog steeds ontbreekt in Modern Warfare. League Play was in Call of Duty Black Ops 2 de laatste mode waarin toegewijde spelers hun skills konden tonen.

De CDL Playlist geeft spelers nu de mogelijkheid om te spelen met de settings van de professionele Call of Duty League: "Speel zoals de allerbesten in de Call of Duty League playlist", laat Activision weten. "Hierin zijn de settings, maps en de beschikbare wapens aangepast zodat je net zoals hen kunt spelen."

Het blijft dus onbekend of en wanneer we een Ranked Playlist kunnen verwachten in Modern Warfare seizoen 2.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: