Nieuws

Nederlandse pro Smash speler Mr.R eerste deelnemer monkeSmash Housecup

13 februari 2020, 10:48 · Laatste update 13 februari 2020, 11:45

De Nederlandse Super Smash Bros Ultimate speler Ramin "Mr. R" Delshad is aangekondigd als de eerste deelnemer van de monkeSmash HouseCup. Later deze maand volgen er nog vijf andere professionele spelers.

Mr.R neemt op 8 maart deel aan de eerste editie van de Super Smash Bros Ultimate monkeSmash Housecup, georganiseerd door de Nederlandse Twitch-streamer Pim "Monkeloid" van Valkengoed. Volgens Monkeloid zullen er nog vijf professionele Smash-spelers deelnemen, zij worden later deze maand bekendgemaakt. Je kunt alle wedstrijden van de monkeSmash Housecup live volgen op Twitch.

Mr.R

Mr. R is een Ultimate Chrom main met een Snake en Young Link secondary. Mr.R wordt nog steeds gezien als één van de beste Super Smash Bros spelers van Europa. Hij speelt op dit moment voor het Amerikaanse Beastcoast en is dan ook vaak in Amerika te vinden. Als hij in Nederland is weet hij zich ook altijd prima te plaatsen op toernooien. Door zijn sterke resultaten in zowel Europa en Amerika behoort hij als enige Nederlander in de top 50 van de wereld volgens de PGRU Fall Split 2019 (44e plek).

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: