Electronic Arts FIFA

Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: Winter Refresh

14 februari 2020, 18:17 · Laatste update 14 februari 2020, 18:28

Electronic Arts FIFA heeft de Winter Refresh promotie bekendgemaakt via hun social media kanalen. Op Valentijnsdag krijgen vijftig spelers een upgrade. Daarnaast worden nieuwe spelers die nog niet in de game zaten toegevoegd. De Icon Moments worden tevens uitgebracht. Of dat nog niet genoeg is heeft EA een Winter Refresh team geselecteerd.

Icon Moments

In FIFA 19 bracht EA voor het eerst de Icon Moments kaartjes uit. Dat jaar koos EA ervoor om niet voor alle Icons een Moments kaartje uit te brengen. In FIFA 20 brengt EA daar echter verandering in. Alle icons krijgen een Moments kaartje. De dynamische afbeeldingen van de kaartjes werden eerder al gelekt. Veel Icons Moments hebben zelfs een +2 upgrade gekregen ten opzichte van hun Prime Kaartje. Zo heeft Johan Cruyff nu een 96 rated Icon Moments kaartje, na vorig jaar een 95 rating te hebben gehad.

Winter Refresh team

Om het Winter Refresh event te vieren, heeft EA een apart Winter Refresh team uitgebracht. Dit is een vrij random team, waar EA als uitgangspunt heeft genomen om je meer keuzes te geven in het bouwen van je team. 

Winter upgrades en nieuwe spelers

De Winter Refresh is het moment dat spelers een hogere rating krijgen op basis van hun prestaties van de afgelopen maanden. In vorige FIFA's was dit een waslijst aan spelers. In FIFA 20 heeft EA ervoor gekozen om een selectie van vijftig spelers te selecteren die minimaal 3 hogere ratings ontvangen. Een voorbeeld uit deze lijst is Adama Traoré. Hij heeft nu een 74 rated kaartje en ontvang nu minimaal een 77 rated kaartje. De volledige lijstje is op de EA forums te vinden.

Naast de Winter upgrades voegt EA ook nieuwe spelers toe aan FIFA 20 die tot op heden nog geen FIFA kaartje hadden. Spelers als Anssumane Fati van FC Barcelona worden eindelijk toegevoegd aan de game. Dit is dan gelijk ook de bekendste speler die een FIFA kaartje ontvangt. Deze lijst is ook op de EA forums te bekijken.

Derde speler toegevoegd aan League SBC's

De komende tijd wordt door EA een derde speler toegevoegd aan de League SBC's. De Serie A is de eerste die aan de beurt is met Simone Verdi van Torino als de speler. Met onder andere een vijf sterren zwakke been is Verdi een interessante optie voor een Serie A Team. 

 

 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: