Electronic Arts FIFA

Nieuws

Icon Moments Johan Cruyff krijgt een hogere rating in FIFA 20

13 februari 2020, 22:29 · Laatste update 13 februari 2020, 22:30

De dag voordat de Icon Moments in FIFA 20 Ultimate Team worden gedropt heeft Electronic Arts al drie spelers hun kaartjes bekendgemaakt. Een daarvan is Johan Cruyff. Cruyff heeft ten opzichte van FIFA 19 een upgrade gekregen van 95 naar 96 rated. 

In FIFA 19 bracht EA voor het eerste de Icon Moments. Dit zijn de verbeterde versie van de Prime Icons. Johan Cruyff had vorig jaar ook al voor het eerst een icon kaartje in FIFA gekregen. Dit bracht veel ophef met zich mee, want niet iedereen was tevreden met de rating die Cruyff gekregen had gekregen. Koen Weijland had voor de release van FIFA 20 zelfs een petitie gestart, die meer dan veertigduizend keer is ondertekend.

Spelers als Ronaldo Lima (97), Diego Maradona (99) en Pelé (98) zijn icons die een veel hogere rating hebben. Met de release van FIFA 20 leek EA vast te houden aan dezelfde ratings. Althans, dat werd gedacht. EA heeft namelijk bekendgemaakt dat Icon Moments Cruyff een rating krijgt van 96. Dit terwijl in FIFA 19 Cruyff een 95 rated kaartje had. Tochkiest EA ervoor om de drie andere grote iconen Ronaldo, Maradona en Pelé een hogere rating te geven dan Cruyff in FIFA 20. 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: