Nieuws

Iana en Oryx nieuwe operators in Rainbow Six Siege: Operation Void Edge

14 februari 2020, 11:44 · Laatste update 14 februari 2020, 14:57

Ubisoft heeft twee nieuwe Rainbow Six Siege-operators bekendgemaakt. Iana en Oryx zijn in het nieuwe event Operation Void Edge speelbaar.

De Rainbow Six Invitational is nog in volle gang maar Ubisoft is al druk bezig met de volgende content voor Tom Clancy's Rainbow Six: Siege. Eerder deze week werd het nieuwe event Operation Void Edge geteased. Later kwamen ook de eerste beelden van de nieuwe operators online. Ubisoft heeft nu een korte trailer uitgebracht waarin we beide operators in actie zien.

Iana en Oryx

In de trailer zien we Iana in een ruimteschip zweven en even later lopen op de maan. Daarna zien we haar verschijning flikkeren er glinstert er een gouden gloed door haar heen. Dit kan betekenen dat haar in-game gadget een hologram is.

Oryx rent in de trailer door een aantal muren heen. Het kan betekenen dat hij in-game door onversterkte muren kan breken en zo zijn tegenstanders kan verrassen. In de achtergrond zien we de map Fortress verschijnen. Misschien krijgt de map een remake in Operation Void Edge.

Operation Void Edge

Operation Void Edge werd vorige week al geteased op Twitter. Behalve de komst van Iana en Oryx is er nog niet veel bekend over het nieuwe event. Een hint in Tachanka's bio verwees naar een eventuele rework van de operator. Hij heeft momenteel de laagste winrate in de game.

Alle details van Operation Void Edge worden op zaterdag 15 februari tijdens een live Dev Panel bekendgemaakt. Zondag wordt om 23:00 de finale van Six Invitational gespeeld. Operation Void Edge is 9 maart live voor alle platforms.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: