Nieuws

EA verlengt Weekend League weer met 24 uur na serverproblemen

1 maart 2020, 02:30 · Laatste update 1 maart 2020, 16:29

EA heeft in de nacht van zaterdag op zondag bekendgemaakt dat de Weekend League met 24 uur wordt verlengd. De oorzaak is opnieuw serverproblemen, net als eind januari.

De ontwikkelaar meldde omstreeks 21:00 zaterdagavond dat er serverproblemen bekend waren en de mogelijkheid om online te spelen tijdelijk werd uitgeschakeld om vervelende situatie te voorkomen. Hier en daar hadden meerdere spelers toen al gemeld dat ze te maken hadden met het wegvallen van de verbinding en zodoende (onterecht) verloren wedstrijden.

Iets na middernacht waren de problemen opgelost en was het weer mogelijk om te spelen. Vanwege het ongemak heeft EA besloten om de Weekend League met 24 uur te verlengen. Dat betekent dat iedereen tot dinsdag 3 maart 9:00 heeft om zijn wedstrijden te spelen. Dit gebeurde al eerder in het weekend van 31 januari, toen serverproblemen ook de oorzaak waren.

Update 01-03 10:00: Zondagochtend rond 9:00 heeft EA weer de servers offline gehaald wegens aanhoudende problemen. Het is nog niet bekend hoelang dit gaat duren.

Update 01-04 12:00: De problemen lijken begin van de middag te zijn verholpen. Toch blijken de servers het nog niet bij iedereen vloeiend te doen.

Wil jij beter worden in FIFA en vliegend van start na de release van FIFA 21? Dan kun je ook een 1-op-1 FIFA coaching sessie boeken bij Team Gullit. Ongeacht je niveau werken ze samen met jou aan een gedetailleerd trainingsplan en analyseren ze je FIFA 21 gameplay. 

Deel: