Nieuws

Eerste kwalificatie Red Bull Strijders verplaatst door coronacrisis

23 maart 2020, 15:41 · Laatste update 26 maart 2020, 15:23

De eerste kwalificatie voor Red Bull Strijders is verplaatst van 4 april naar 20 juni. De verandering van datum is nodig gezien de huidige coronacrisis. Vooralsnog blijven de andere data ongewijzigd.

Red Bull stelt in een statement op hun website dat de veiligheid en gezondheid van deelnemers en personeel altijd voorop staat. De kwalificatie voor Red Bull Strijders (Smash Bros Ultimate en Tekken 7) die op 4 april plaats zou vinden in het eSports Center in Eindhoven is nu verplaatst naar 20 juni. De gekochte tickets voor 4 april zijn nu geldig voor 25 april, wanneer oorspronkelijk de tweede kwalificatie gespeeld zou worden.

Het complete schema van Red Bull Strijders in 2020 ziet er nu als volgt uit:

  • 25 april: Kwalificatie 1, eSports Center (Eindhoven)
  • 30 mei: Kwalificatie 2, eSports Center (Eindhoven)
  • 20 juni: Kwalificatie 3, H20 Esports Campus (Purmerend)
  • 5 september: Finale, H20 Esports Campus (Purmerend)

Red Bull geeft ook aan dat ze de ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten houden en eventuele andere aanpassingen uiteraard gecommuniceerd worden.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door Guice Real Energy. Esports Club en Guice Real Energy slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: