Nieuws

Sector One vernedert grootste concurrent en plaatst zich voor finale Belgian League

24 maart 2020, 10:43 · Laatste update 24 maart 2020, 10:43

Sector One heeft gisteravond haar favorietenrol waargemaakt door Timeout Esports met 2-0 aan de kant te zetten en zich zo als eerste team te plaatsen voor de finale. In de tweede play-offwedstrijd van de avond bleek RSCA Esports eveneens met 2-0 te sterk voor KVM Esports.

Sector One zet met deze 2-0 overwinning haar ongeslagen reeks in de Belgian League voort en lijkt dus niet te stoppen op weg naar de titel. De eerste overwinning was met een gametijd van 24:50 al overtuigend te noemen, in de tweede pot werd tegenstander Timeout ronduit vernederd. Na iets meer dan 18 minuten kon Rift Herald Shelly dansend de overwinning van Sector One vieren. Met deze zege plaatst Sector One zich als eerste team voor de finale op 30 maart.

Tweede wedstrijd

Na enkele verschuivingen in het schema door de coronacrisis vond de tweede play-offwedstrijd van de Belgian League ook gisteravond plaats. Hierin was RSCA Esports, eveneens met 2-0, te sterk voor KVM Esports. De Anderlechtenaren plaatsen zich zodoende voor de volgende ronde van de play-offs, waarin zij het op zullen nemen tegen Timeout Esports. De twee teams zullen op 25 maart uit gaan maken wie het in de finale mag opnemen tegen Sector One.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: