Nieuws

Team Liquid-speler Casper besmet met coronavirus

25 maart 2020, 15:42 · Laatste update 25 maart 2020, 15:42

Brenden "Casper" Marino, Apex Legends-speler voor Team Liquid, heeft via zijn Twitter laten weten besmet te zijn met het coronavirus. De verwachting is dat hij over acht tot twaalf dagen hersteld is.

Na dagen doorgespeeld te hebben met ziekteverschijnselen en ondertussen op zoek te zijn naar een test voor het virus heeft de Amerikaan vandaag eindelijk bevestiging gekregen door middel van een positieve test. Marino heeft terwijl hij wachtte op de test nog deelgenomen aan de Twitch Rivals-kwalificatie voor Call of Duty Warzone. In updates op Twitter liet hij echter al aan zijn publiek weten niet normaal te kunnen presteren omdat hij zich behoorlijk ziek voelde.

Fans hoeven zich echter geen zorgen te maken. De doktoren verwachten dat het virus voor de Amerikaan geen ernstige gevolgen zal hebben en dat hij zich binnen 8 tot 12 dagen weer beter zal gaan voelen.

 

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: