Electronic Arts FIFA

Nieuws

FIFA 20 Ultimate Team: FUT Birthday

3 april 2020, 17:11 · Laatste update 3 april 2020, 17:11

FUT Birthday is vrijdag 27 maart gestart in FIFA 20 Ultimate Team. Electronic Arts FIFA heeft voor populaire spelers binnen FIFA gekozen en deze een upgrade gegeven voor hun zwakke been en skills. Zo is er een spits Mbappe met vijf sterren zwakke been en spits Hazard met vijf sterren skill moves. Het event duurt twee weken en er worden twee FUT Birthday teams uitgebracht.

FUT Birthday staat in het teken van de verjaardag van FIFA Ultimate Team. Dit jaar viert FUT zijn elfde verjaardag. Waar de afgelopen jaren de focus lag op spelers die op totaal andere posities werden uitgebracht, pakt EA het dit jaar anders aan. Dit doordat binnen De Shapeshifters dit al eerder in FIFA 20 is gedaan. Binnen FUT Birthday hebben spelers een upgrade gekregen voor hun zwakke been en/of skill moves. Het eerste team ziet er als volgt uit:

Team 2 bestaat tevens uit elf spelers. Met onder andere van Dijk, Bale en Pogba.

Objectives

Binnen de objectives zijn er deze week direct twee FUT Birthday spelers uitgebracht in de vorm van Bellarabi en Lucas Paquetá. Beide spelers hebben vier sterren skills moves en vijf sterren zwakke been gekregen. Deze spelers zijn tot en met 3 april vrij te spelen binnen de objectives.

In de tweede week zijn Bakayoko en Cordoba vrij te spelen binnen de objectives

Squad Building Challenges

Mesut Özil

Binnen de squad building challenge sectie is FUT Birthday Özil uitgebracht. Hiervoor dien je ongeveer 250.000 coins voor neer te leggen door twee 85 rated squads in te leveren. Deze SBC is tot en met 6 april beschikbaar.

Steven Bergwijn

Steven Bergwijn is de tweede FUT Birthday speler die verkrijgbaar is als SBC. Voor ongeveer 350.000 coins kan je zijn vijf sterren zwakke been kaartje halen.

Malang Sarr

Tegelijk met het tweede FUT Birthday team is Malang Sarr verkrijgbaar via de SBC sectie. Een verdediger met maar liefst vijf sterren skills.

Dagelijkse beloningen

Ontvang rewards door de dagelijkse FUT Birthday objectives te voltooien. Elke dag tijdens dit event wordt een nieuwe objective vrij gebracht. Wanneer het jou lukt om ze allemaal te halen speel je de laatste FUT Birthday Completionist groep vrij waarbij je nog meer beloningen ontvang. 

Bonus weekend player picks

Door Weekend League te spelen ontvang je elke week de 'red player picks'. In het tweede weekend van FUT Birthday brengt EA net als met de FUT Player Days extra mogelijkheden om deze spelers vrij te spelen. Dit door een bepaald aantal wedstrijden te winnen. 

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: