Nieuws

Timeout op herkansing tegen Sector One in finale Belgian League

26 maart 2020, 09:45 · Laatste update 26 maart 2020, 09:46

Timeout Esports heeft in de derde wedstrijd van de Belgian League play-offs gewonnen van RSCA Esports en krijgt zodoende in de finale, op 30 maart, kans op revanche tegen titelfavoriet Sector One.

Timeout herpakte zich na het verlies van twee dagen eerder door met 2-0 te winnen van RSCA Esports, al ging dat een stuk minder overtuigend dan de einduitslag doet vermoeden. De eerste game was een ware nagelbijter waarin Timeout na iets meer dan 40 minuten aan het langste eind trok. In de tweede game kwam de tegenstander uit Anderlecht zelfs op voorsprong, maar bleef Timeout rustig en trok het uiteindelijk toch de overwinning naar zich toe.

Met deze zege heeft Timeout zich alsnog geplaatst voor de finale van de Belgian League. Daarin wacht het nog ongeslagen Sector One, dat twee dagen geleden nog een behoorlijk maatje te groot bleek. Of Timeout het de titelfavoriet dit keer wel lastig kan maken, of er misschien zelfs met de overwinning vandoor kan gaan, zie je op maandag 30 maart op het Twitch kanaal van Gameluxlol.

 

 

Blijf altijd op de hoogte van het laatste League of Legends nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: