Nieuws

Zesde DLC personage Super Smash Bros Ultimate wordt een personage uit ARMS

26 maart 2020, 14:51 · Laatste update 26 maart 2020, 17:55

Het zesde DLC personage van Super Smash Bros Ultimate wordt een personage uit de Fighting Game ARMS. Dat maakt Nintendo in een onaangekondigde Nintendo Direct bekend. Welk personage het wordt is nog niet bekend, maar het personage komt uit in juni.

ARMS is een Fighting Game die rond de release van de Nintendo Switch uit kwam. De gimmick van de personages uit ARMS is dat hun armen uitrekbaar zijn, waardoor hun aanvallen heel ver kunnen raken. De game was vrij populair en er werden zelfs toernooien voor georganiseerd. Nu komt er een personage uit de game inclusief zjin/haar lange armen naar Smash.

Wie o wie wordt het?

In de Nintendo Direct van vandaag werd aangekondigd dat het personage in juni uitkomt, maar het is niet bekend welk personage het is. De twee meest populaire personages in de game (Spring man en Ribbon Girl) zitten al in de game in de vorm van een Assist Trophy en een Mii Fighter kostuum. Of dit de deur opent voor de andere personages uit ARMS moeten we maar zien. 

Het nieuwste DLC personage voor Super Smash Bros Ultimate is gedeeltelijk bekend en heeft een release date. Je kunt hieronder de hele presentatie terugkijken. 

Voor al het laatste nieuws over Super Smash Bros, volg ons op Twitter en Instagram.

Deze content wordt mede mogelijk gemaakt door EnergyDrinkShop. Esports Club en EnergyDrinkShop slaan de handen ineen met als doel om de Smash community in Nederland te helpen groeien door middel van meer zichtbaarheid en het ondersteunen van toernooi-organisatoren.

Deel: