Nieuws

Deadpool skin Fortnite komt vrijdag 3 april

29 maart 2020, 18:10 · Laatste update 29 maart 2020, 18:11

Epic Games heeft via de recente ingame patch de releasedatum van de Deadpool skin vrijgegeven. De skin werd getoond tijdens de introductie van het nieuwe seizoen, Fortnite Chapter 2 season 2. Deadpool kreeg zelfs een eigen hide-out in de lobby, maar de skin was nog nergens te bekennen. Dat is nu veranderd, op een kalender in de hide-out is te zien dat de skin op 3 april beschikbaar komt.

Het is niet de eerste keer dat Fortnite een cross-over heeft met een superhelden-universum. Eerder verscheen Harley Quinn al als skin en ook ten tijde van de Avenger-films was er een gerelateerd thema in Fortnite. Deadpool is daarbij de nieuwste cross-over. Dit jaar zou, als we de geruchten mogen geloven, Deadpool 3 uit moeten komen.

Deadpool kalender Fortnite

Skins Fortnite Chapter 2 Season 2

In het nieuwste seizoen van Fortnite is het wederom mogelijk een Battle Pass aan te schaffen. Daarbij horen ook skins, die wij eerder bespraken. Fortnite leaker Hypex zette eerder vandaag een trailer op Twitter met daarin alle Fortnite skins die er dit seizoen nog aan gaan komen.

Deel: