Nieuws

Opnieuw FIFA 20 Weekend League Rewards Player Picks bug

14 mei 2020, 10:15 · Laatste update 16 mei 2020, 18:27

Het is weer even geleden, maar FIFA 20 kampt weer met een flinke bug in de Weekend League Rewards. EA heeft daarom besloten om de Player Picks voor spelers die Goud 2 of hoger hebben gehaald tijdelijk uit te schakelen tot het probleem is opgelost.

Donderdag is traditioneel de dag waarop FIFA 20-spelers hun Weekend League Rewards toebedeeld krijgen. Het is een tijdje geleden dat hier problemen mee waren, maar vandaag gingen er op social media al snel klachten rond over een bug in de Player Picks, waarbij de verkeerde spelers getoond werden. EA reageerde via Twitter en liet weten dat de problemen onderzocht werden.

Een uur na deze mededeling liet de ontwikkelaar van FIFA 20 weten de Player Picks voor Goud 2 en hoger tijdelijk uit te schakelen zodat ze in alle rust de problemen kunnen onderzoeken. Verwacht wordt dat de spelers die hun Player Picks al wel hadden gedaan, nieuwe rewards krijgen. Dit heeft EA al vaker toegepast en lijkt dus de meest voor de hand liggende oplossing. Hoelang het gaat duren voordat EA een oplossing heeft, is niet duidelijk.

Beter worden in FIFA? Check eens de FIFA 20 coaching van The Guide. Blijf altijd op de hoogte van het laatste FIFA nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: