Nieuws

Call of Duty: Warzone wereldrecord kills verbroken

16 mei 2020, 07:54 · Laatste update 16 mei 2020, 07:57

Het wereldrecord kills in de Quads gamemode binnen Call of Duty: Warzone is op fenomenale wijze verbroken. De YouTubers en streamers HusKerrs, TeePee, DougisRaw en Symfuhny hebben een winst weten te behalen met maar liefst 121 kills.

Iedere lobby in Call of Duty: Warzone start met ongeveer 150 spelers. Dat vier spelers ongeveer 80% van deze spelers weten uit te schakelen, is bijzonder te noemen. Het vorige record stond op 113 kills, maar het viertal ging hier ruim overheen met 121 kills. Wil je met je eigen ogen zien hoe ze dit voor elkaar hebben gekregen? YouTuber HusKerrs heeft de video van dit wereldrecord op YouTube gedeeld.

Het is goed mogelijk dat het wereldrecord kills binnen Call of Duty: Warzone wederom verbroken wordt. Spelers kunnen immers respawnen via de Gulag of door hun teammaten bij een Buy Station teruggekocht worden. Op deze manier wordt het aantal potentiële slachtoffers een stuk groter.

Terwijl we genieten van de geweldige gameplay van dit werelrecord, wachten we natuurlijk op het volgende record. Wanneer het record verbroken wordt en met hoeveel kills dit zal zijn, blijft een vraag.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: