Nieuws

Valorant release op 2 juni met nieuwe agent, map en game mode

21 mei 2020, 15:02 · Laatste update 22 mei 2020, 10:09

De release date van Valorant is 2 juni 2020. Dat maakte Riot Games donderdagmiddag bekend. De closed beta sluit op 28 mei, zodat de ontwikkelaar een aantal dagen heeft om de spelersaccounts en het spel voor te bereiden op de launch.

Valorant is sinds 7 april in een closed beta, wat betekent dat een kleine groep spelers toegang heeft tot het spel. Deze toegang was te verkrijgen door Valorant-streams te kijken op Twitch en te hopen dat je willekeurig toegang tot het spel kreeg. Vanaf 2 juni is het voor iedereen met een Riot account mogelijk om Valorant te spelen. 

Nieuwe agent en map

Valorant is voor iedereen gratis te spelen en na de launch is het spel uitgebreider dan spelers van de closed beta gewend zijn. De officiële release brengt een nieuwe spelmodus, een nieuwe agent en een nieuwe map met zich mee. Hierover is verder nog geen informatie bekend, al gaat het gerucht wel al langere tijd dat de nieuwe map de map wordt van de trainingsmodus.

Servers

Naast deze in-game veranderingen heeft Riot Games ook nieuwe servers ingezet, zodat spelers Valorant met minder latency kunnen spelen. In Europa komen deze servers in Londen, Madrid en Warschau te liggen.

Voorbereiding

Wil je je optimaal voorbereiden op de officiële release van Valorant? Neem dan een kijkje in onze tips & tricks voor beginners, tips & tricks voor elke agent en kijk welke agents het beste zijn in onze tier list.

Zoek je een community om samen Valorant mee te spelen? Join dan de Valorant Benelux Discord Server.

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: